Δευτέρα, 06 Απριλίου, 2020

Εκπαιδευτήριο «Φροντιστήρια Λουκίδη – Επιλέγω Πρότυπο» στη Νέα Σμύρνη

030

Αποτελεί το κεντρικό μας εκπαιδευτήριο στο οποίο έγινε η σύλληψη και η υλοποίηση της ιδέας του «Επιλέγω Πρότυπο» και ξεκίνησαν τα πρώτα μαθήματα για την εισαγωγή στα Πρότυπα Γυμνάσια και Λύκεια καθώς και για τη λήψη υποτροφιών σε Ιδιωτικά Σχολεία.

Βρίσκεται στην οδό Κράτητος 49, σε έναν κεντρικό δρόμο που χωρίζει την Αθήνα από την Νέα Σμύρνηαπέναντι από τη στάση του τραμ «Αιγαίου»,ενώ ταυτόχρονα βρίσκεται σχετικά κοντά με τη στάση του μετρό «Νέος Κόσμος».

Απευθύνεται κυρίως σε μαθητές που επιθυμούν την εισαγωγή τους στο πρότυπο σχολείο «Ευαγγελική σχολή Νέας Σμύρνης» Αλλά και σε αυτούς που ενδιαφέρονται για τα πρότυπα σχολεία της Ιωνιδείου στο Πειραιά και Βαρβακείου. στο Ψυχικό. Και φυσικά σε όλους τους μαθητές των γύρω περιοχών που ενδιαφέρονται να διεκδικήσουν υποτροφία από ιδιωτικό σχολείο.

Διεύθυνση: Κράτητος 49, Νέα Σμύρνη

Τηλέφωνο: 210 9344300

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ

1585
Επιτυχόντες
6
Φροντιστήρια
15
Καθηγητές
20
Τάξεις
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.