Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου, 2022

Επιλέγω EduPractice

021

«Η επιστήμη δεν είναι απλώς συμβατή με την πνευματικότητα, αλλά είναι μια τεράστια πηγή πνευματικότητας».

Καρλ Σαγκάν

Το Επιλέγω EduPractise αποτελεί μια Σύγχρονη Εκπαιδευτική Πλατφόρμα εκμάθησης και εξάσκησης των Μαθηματικών και της Κατανόησης Κειμένου της Ε' και ΣΤ' Δημοτικού και της Α' Γυμνασίου.

Πρόκειται για μια Διαδικτυακή Εφαρμογή που περιέχει χιλιάδες ασκήσεις με την μορφή πολλαπλής επιλογής, διαχωρισμένες ανά κατηγορίες και ενότητες.

Η μοναδικότητα του EduPractise έγκειται τόσο στην πληθώρα των ασκήσεων όσο και στην ύπαρξη ξεχωριστά του τρόπου επίλυσης της κάθε άσκησης (μεθοδολογία) , πάντα με αναφορά στη θεωρία που περιλαμβάνεται στην εκάστοτε άσκηση . Ο κάθε υποψήφιος μπορεί σε πραγματικό χρόνο να επιλέξει συνδυαστικά τον αριθμό και την κατηγορία των ερωτήσεων – ασκήσεων και να δημιουργήσει το δικό του μοναδικό τεστ σε κάθε εφαρμογή του προγράμματος.

Ιστορικό...

Η βάση για την δημιουργία μιας τέτοιας ρηξικέλευθης εφαρμογής τέθηκε από την Εκπαιδευτική Διαδικασία Επιλέγω Πρότυπο και την Εκπαιδευτική Ομάδα που δυναμικά την πλαισιώνει με στόχο την κατάλληλη προετοιμασία των μαθητών για τις Εξετάσεις Εισαγωγής σε Πρότυπα Σχολεία.

Επιπροσθέτως το πρόγραμμα ενισχύεται από ασκήσεις οι οποίες έχουν δημιουργηθεί σύμφωνα με παλιότερους μαθηματικούς διαγωνισμούς και διαγωνισμούς Υποτροφιών από Ιδιωτικά Σχολεία.

Προσοχή!

Από φέτος υπάρχει και το τεστ εβδομάδος το οποίο περιλαμβάνει στοχευμένα τεστ προτεινόμενα από τον Μαθηματικό Δρακόπουλο Γεώργιο.

Τα τεστ αναρτώνται κάθε εβδομάδα και περιέχουν ασκήσεις ανά ενότητα και κεφάλαιο του σχολικού βιβλίου για καλύτερη εμπέδωση και κατανόηση της ύλης.

Το περιεχόμενο του λογισμικού είναι προσαρμοσμένο στο σύστημα εξετάσεων των Πρότυπων σχολείων.

Επιλέξτε ανάμεσα στις 2 δυνατότητες χρήσης:

  • Basic κωδικός EduPractise 
  • Premium κωδικός EduPractise

Επικοινωνία...

Παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλ. 210 93 44 300 ή μέσω email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για περισσότερες πληροφορίες.

ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ

1689
Επιτυχόντες
10
Φροντιστήρια
23
Καθηγητές
31
Τάξεις
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.