Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου, 2022

Προσομοίωση Εξετάσεων

Τα Διαγωνίσματα Προσομοίωσης της Εκπαιδευτικής Διαδικασίας "Επιλέγω Πρότυπο" διεξάγονται τρεις  (3) φορές κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους

Αποσκοπούν τόσο στο να εξεταστούν οι υποψήφιοι στη διδακτέα ύλη, όσο και στο να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες εξετάσεων και να μπορούν

να διαχειρίζονται σωστά και με μεγαλύτερη ευκολία, τον χρόνο  και το άγχος τους.

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στους χώρους του Ιδιωτικού Εκπαιδευτηρίου "Ευρωπαϊκό Πρότυπο" Ελληνικό και Πειραιά.

Προσομοίωση 1

Ημέρα: Κυριακή | Ώρες: 10.00-12.30

1η Προσομοίωση Εξετάσεων

15 Ιανουαρίου 2023

2η Προσομοίωση Εξετάσεων

26 Φεβρουαρίου  2023 

3η Προσομοίωση Εξετάσεων

9 Απριλίου  2023

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή επικοινωνήστε στο 210-9344300 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

*Σημείωση 1: Στα διαγωνίσματα προσομοίωσης μπορούν να λάβουν μέρος και μαθητές εκτός του φροντιστηρίου, οι οποίοι δεν παρακολουθούν τα μαθήματα της Εκπαιδευτικής Διαδικασίας «Επιλέγω Πρότυπο». Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

*Σημείωση 2: Για τους μαθητές που δεν μπορούν να έχουν φυσική παρουσία στα διαγωνίσματα προσομοίωσης αλλά έχουν δηλώσει συμμετοχή , τα θέματα θα σταλούν και θα διορθωθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Μετά το πέρας των διαγωνισμάτων ακολουθεί αξιολόγηση των γραπτών και παρέχονται χρήσιμες συμβουλές για τη βελτίωση και την πρόοδο των μαθητών καθώς και τεχνικές οδηγίες σχετικά με την γραπτή εξέταση και τη σωστή διαχείριση του χρόνου.

ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ

1689
Επιτυχόντες
10
Φροντιστήρια
23
Καθηγητές
31
Τάξεις
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.