Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου, 2020

Προσομοίωση Εξετάσεων

Τα Διαγωνίσματα Προσομοίωσης:

Πραγματοποιούνται 3 φορές κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους.

Αποσκοπούν τόσο στο να εξεταστούν οι υποψήφιοι στη διδακτέα ύλη, όσο και στο να προσαρμοστούν στις συνθήκες εξετάσεων και να μπορούν να διαχειρίζονται με μεγαλύτερη ευκολία το άγχος τους.

Θα διεξαχθούν τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

Ημέρα: Κυριακή | Ώρες: 10.00-12.00

1η Προσομοίωση Εξετάσεων

-/-/-

2η Προσομοίωση Εξετάσεων

-/-/-

3η Προσομοίωση Εξετάσεων

-/-/-

Για να δηλώσετε συμμετοχή επικοινωνήστε στο 210-9344300 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

*Σημείωση 1: Στα διαγωνίσματα προσομοίωσης μπορούν να λάβουν μέρος και μαθητές εκτός του φροντιστηρίου, οι οποίοι δεν παρακολουθούν τα μαθήματα της Εκπαιδευτικής Διαδικασίας «Επιλέγω Πρότυπο». Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

*Σημείωση 2: Για τους μαθητές που δεν μπορούν να έχουν φυσική παρουσία στα διαγωνίσματα προσομοίωσης αλλά έχουν δηλώσει συμμετοχή , τα θέματα θα σταλούν και θα διορθωθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Μετά το πέρας των διαγωνισμάτων ακολουθεί αξιολόγηση των γραπτών και παρέχονται χρήσιμες συμβουλές για τη βελτίωση και την πρόοδο των μαθητών καθώς και τεχνικές οδηγίες σχετικά με την γραπτή εξέταση και τη σωστή διαχείριση του χρόνου.

ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ

1585
Επιτυχόντες
6
Φροντιστήρια
15
Καθηγητές
20
Τάξεις
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.