ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ Μαθητευόμενης Αριστείας

210-9344300

Μαθητευόμενη Αριστεία Δ' και Ε' Δημοτικού

Τέσσερα ολοκαίνουρια βιβλία για μαθητές Δ' και Ε' Δημοτικού ήρθαν να προστεθούν στη σειρά Επιλέγω Πρότυπο.
Μαθηματικά και Μαθηματικά Απαντήσεις
Νεοελληνική Γλώσσα και Νεοελληνική Γλώσσα Απαντήσεις
Η μαθητευόμενη αριστεία είναι η εκπαιδευτική διαδικασία που απευθύνεται σε μαθητές Δ' και Ε' Δημοτικού και αποσκοπεί στη συστηματική και μεθοδική διδασκαλία των μαθηματικών και της νεοελληνικής γλώσσας.
Η μαθητευόμενη αριστεία αναφέρεται σε μαθητές οι οποίοι δε λειτουργούν με τα στενά όρια της τάξης και των γνώσεων που υποτίθεται ότι πρέπει να έχουν σύμφωνα με τα ισχύοντα εκπαιδευτικά μοντέλα, σε μαθητές που έχουν την ανάγκη αλλά και το δικαίωμα να θέτουν αυτοί τον ρυθμό (σύμφωνα με το ταλέντο και την εξάσκησή τους) που θα φτάσουν το επίπεδο της γνώσης τους.

Το βιβλίο Νεοελληνική Γλώσσα της Δ΄ Δημοτικού αποτελείται από 15 θεματικές ενότητες.
Οι ενότητες αναφέρονται σε ύλη γραμματικής (ουσιαστικά, επίθετα, αντωνυμίες, ρήματα) και συντακτικού (υποκείμενο, αντικείμενο, κατηγορούμενο).
Κάθε θεματική ενότητα περιλαμβάνει:
ένα συγκεκριμένο γραμματικό ή συντακτικό φαινόμενο με θεωρία και πληθώρα ασκήσεων που βοηθούν κάθε παιδί να εμπεδώσει τη θεωρία στην πράξη
και ένα κείμενο με ερωτήσεις κατανόησης (ανοιχτού και κλειστού τύπου), λεξιλογικές ασκήσεις (συνώνυμα, αντώνυμα, παράγωγα, σύνθετα) και παραγωγή λόγου (επικοινωνιακά πλαίσια, διαγράμματα εννοιών).

Ένα μικρό δείγμα απο το βιβλίο:

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Κεντρική Διάθεση Βιβλίων

Λέσβου 1, Νέα Σμύρνη, ΤΚ.17123

Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 210-9344300

Email: epilegoprotypo.edu@gmail.com

 

Verified by MonsterInsights