Γνωρίστε την ομάδα μας

Η επιτυχία της Εκπαιδευτικής Μεθόδου Επιλέγω Πρότυπο όλα αυτά τα χρόνια είναι ξεκάθαρο ότι βασίζεται στο μεγαλύτερο βαθμό στους ανθρώπους του.
Η ομάδα του Επιλέγω πρότυπο παραμένει σχεδόν η ίδια από την πρώτη μέρα δημιουργίας , καθώς οι περισσότεροι από τα μέλη της ομάδας έχουν πάρει μέρος στη συγγραφή ή στην ετήσια ανανέωση των βιβλίων και του λογισμικού μας.
Βέβαια, η επιτυχία των τελευταίων χρόνων και η μεγάλη αύξηση των μαθητών που μας προτιμούν και μας εμπιστεύονται, έχει φέρει καινούργια μέλη στην ομάδα μας τα οποία έχουν εκπαιδευτεί κατάλληλα ώστε να είναι ισάξια με τους υπολοίπους καθηγητές και ταυτόχρονα να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας μας.

Γεώργιος Δρακόπουλος

Γεώργιος Δρακόπουλος

Επικεφαλής της εκπαιδευτικής διαδικασίας

Συγγραφέας της σειράς βιβλίων «Επιλέγω Πρότυπο» για απόφοιτους Δημοτικού αλλά και Γυμνασίου στα Μαθηματικά. Επικεφαλής των Ομίλων “SCAT στα Μαθηματικά” και ακαδημαϊκά υπεύθυνος του ιδιωτικού σχολείου «Ευρωπαϊκό Πρότυπο»

Παγώνα (Πέγκυ) Μπουρουνσούζη

Παγώνα (Πέγκυ) Μπουρουνσούζη

Επικεφαλής της εκπαιδευτικής διαδικασίας

Συγγραφέας της σειράς βιβλίων Επιλέγω Πρότυπο για απόφοιτους Δημοτικού και Γυμνασίου στην Κατανόηση Κειμένου. Συγγραφέας της σειράς βιβλίων “SCAT Τεστ στη Γλώσσα” για ενδιάμεσο (intermediate) και προχωρημένο (advanced) επίπεδο Ακαδημαϊκή υπεύθυνη στο Επιλέγω Πρότυπο στα Μελίσσια.

Δρακοπούλου Ευαγγελία

Δρακοπούλου Ευαγγελία

Υπεύθυνη σπουδών της εκπαιδευτικής μεθόδου «Επιλέγω Πρότυπο» στο κέντρο της Ν. Φιλοθέης.

Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.) με ειδίκευση στη συμβουλευτική εφήβων και τη συμβουλευτική σταδιοδρομίας

Γρίδος Παναγιώτης

Γρίδος Παναγιώτης

Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος της εκπαιδευτικής μεθόδου "Επιλέγω Πρότυπο" στο κέντρο του Ελληνικού

Είναι κάτοχος πτυχίου του Μαθηματικού Τμήματος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.). Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στη διδακτική και μεθοδολογία των μαθηματικών (MSc in Mathematics Education) από το Ε.Κ.Π.Α. Αποτελεί μέλος της εκπαιδευτικής ομάδας Μαθηματικών του «Επιλέγω Πρότυπο» και προετοιμάζει μαθητές για την διεκδίκηση υποτροφιών σε Ιδιωτικά Σχολεία καθώς και την εισαγωγή τους σε Πρότυπα Σχολεία.

Νίνος Μεταλλίδης

Νίνος Μεταλλίδης

Υπεύθυνος σπουδών της εκπαιδευτικής μεθόδου «Επιλέγω Πρότυπο» στο κέντρο της Πετρούπολης

Σπούδασε Οικονομικά με ειδίκευση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Έχει εργασθεί σε ανώτατο στελεχιακό επίπεδο στο τομέα της Ανάπτυξης σε μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες

Αλεξάνδρα Γαστεράτου

Αλεξάνδρα Γαστεράτου

Ακαδημαϊκή Υπεύθυνος της εκπαιδευτικής μεθόδου "Επιλέγω Πρότυπο" στο κέντρο του Κορυδαλλού

Πτυχιούχος του τμήματος Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με κατεύθυνση στην παιδαγωγική.Είναι πιστοποιημένη σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και κατέχει πιστοποιητικό επιμόρφωσης με θέμα την Ειδική Αγωγή και εκπαίδευση από το ίδιο πανεπιστήμιο. Αποτελεί μέλος της εκπαιδευτικής ομάδας Φιλολόγων του «Επιλέγω Πρότυπο» και προετοιμάζει μαθητές για τη διεκδίκηση υποτροφιών σε Ιδιωτικά Σχολεία καθώς και για την εισαγωγή τους σε Πρότυπα Σχολεία.

Ευάγγελος Φυτάς

Ευάγγελος Φυτάς

Υπεύθυνος σπουδών της εκπαιδευτικής μεθόδου ¨Επιλέγω Πρότυπο" στις Αχαρνές

Απόφοιτος Μαθηματικού τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ιδιοκτήτης του Κέντρου Μελέτης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΘΕΣΜΟΣ junior και Υπεύθυνος σπουδών της εκπαιδευτικής μεθόδου «Επιλέγω Πρότυπο» στο κέντρο του Μενιδίου, με πολυετή φροντιστηριακή πείρα (συνιδιοκτήτης του φροντιστηριακού ομίλου Σύγχρονη παιδεία)

Μαριάννα Ντιγριντάκη

Μαριάννα Ντιγριντάκη

Φιλόλογος - Συγγραφέας

Eίναι απόφοιτος του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Ε.Κ.Π.Α. με ειδίκευση στη Γλωσσολογία. Από το 2013 εντάχθηκε στο δυναμικό της εκπαιδευτικής ομάδας «Επιλέγω Πρότυπο». Είναι συγγραφέας των βιβλίων Κατανόησης Κειμένου της σειράς «Επιλέγω Πρότυπο» για αποφοίτους Δημοτικού και του βιβλίου « Τεστ - Διαγωνίσματα» στην Κατανόηση Κειμένου για αποφοίτους Δημοτικού. Έχει επιμεληθεί τις ερωτήσεις των τεστ της Γλώσσας που εμπεριέχονται στη διαδικτυακή πλατφόρμα epilegoedupractise.

Νικολίνα Λούλα

Νικολίνα Λούλα

Μαθηματικός

Είναι πτυχιούχος του Μαθηματικού τμήματος της σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων . Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με θέμα την "Ψηφιακή Εκπαίδευση" και κατέχει πιστοποιητικό επιμόρφωσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου με θέμα την Ειδική Αγωγή. Κατέχει πολυετή εμπειρία στην προετοιμασία για εισαγωγή σε πρότυπα και ιδιωτικά σχολεία, συνεργάζεται με τα φροντιστήρια "Επιλέγω Πρότυπο" από το 2013 έως και σήμερα.

Βίκυ Αδάμου

Βίκυ Αδάμου

Φιλόλογος

Είναι φιλόλογος, πτυχιούχος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) του τμήματος Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής-Ψυχολογίας με κατεύθυνση παιδαγωγική. Ολοκλήρωσε επιτυχώς το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Ειδική Αγωγή. Από το 2009, έτος αποφοίτησης διδάσκει μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης με κέντρο την εξατομικευμένη προσέγγιση των μαθησιακών τους αναγκών. Αποτελεί μέλος της εκπαιδευτικής ομάδας των Φιλολόγων του «Επιλέγω Πρότυπο» και προετοιμάζει μαθητές για τη διεκδίκηση υποτροφιών σε Ιδιωτικά Σχολεία καθώς και για την εισαγωγή τους σε Πρότυπα Σχολεία.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Φιλόλογος

Είναι απόφοιτη του τμήματος Κλασσικής Φιλολογίας με κλασσική κατεύθυνση στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος με τίτλο «Σύγχρονες τάσεις στην Ανάλυση και τη Διδασκαλία της Ελληνικής Γλώσσας» στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Αποτελεί μέλος της εκπαιδευτικής ομάδας Φιλολόγων του «Επιλέγω Πρότυπο» και προετοιμάζει μαθητές για τη διεκδίκηση υποτροφιών σε Ιδιωτικά Σχολεία καθώς και για την εισαγωγή τους σε Πρότυπα Σχολεία.

Μάνια Πάσσιου

Μάνια Πάσσιου

Φιλόλογος

Είναι απόφοιτη του τμήματος Κλασσικής Φιλολογίας με κατεύθυνσηΓλωσσολογίαςαπό το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει ολοκληρώσει σεμινάριο στην Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση ενώ είναι πτυχιούχος Αγγλικής και Γαλλικής Γλώσσας σε επίπεδο C2..

Αλεξάνδρα Μπενέκου

Αλεξάνδρα Μπενέκου

Φιλόλογος

Πτυχιούχος του τμήματος Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατέχει πιστοποιητικό επιμόρφωσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου με θέμα την ειδική αγωγή. Αποτελεί μέλος της εκπαιδευτικής ομάδας Φιλολόγων του «Επιλέγω Πρότυπο» και προετοιμάζει μαθητές για τη διεκδίκηση υποτροφιών σε Ιδιωτικά Σχολεία καθώς και για την εισαγωγή τους σε Πρότυπα Σχολεία.

Μαρίνα Καφούρου

Μαρίνα Καφούρου

ΦΙλόλογος- Ειδική παιδαγωγός

Πτυχιούχος του τμήματος Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με κατεύθυνση στην παιδαγωγική. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος με τίτλο “MA in Special Educational Needs” στο Πανεπιστήμιο του Leeds, UK. Αποτελεί μέλος της εκπαιδευτικής ομάδας Φιλολόγων του «Επιλέγω Πρότυπο» και προετοιμάζει μαθητές για τη διεκδίκηση υποτροφιών σε Ιδιωτικά Σχολεία καθώς και για την εισαγωγή τους σε Πρότυπα Σχολεία.

Ελένη Σπυροπούλου

Ελένη Σπυροπούλου

Μαθηματικός

Απόφοιτος Μαθηματικού τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών με ειδίκευση στην "Στατιστική και Επιχειρησιακή έρευνα". Είναι κάτοχος του Μεταπτυχιακού διπλώματος με τίτλο "Βιοστατιστική" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2017 έως σήμερα διδάσκει μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης. Αποτελεί μέλος της εκπαιδευτικής ομάδας Μαθηματικών του "Επιλέγω Πρότυπο" και προετοιμάζει μαθητές για την διεκδίκηση υποτροφιών σε Ιδιωτικά Σχολεία και για την εισαγωγή τους σε Πρότυπα σχολεία.

Ελάτε να μιλήσουμε

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνια

Verified by MonsterInsights